Nu blev vi av med 1200:-

sopcontainer_1507 december ringde jag Envac som sköter sopsugen då hade det varit stopp i tidningsnedkastet hela veckan. Jag träffade teknikern när han var på väg till sin bil efter åtgärd. Längst ner i röret hade han fått plocka bort ett emballage från en HP-dator som hindrade en kontakt att starta tömning av tidningarna.

Varje utryckning måste vi själva betala och snittet ligger runt 1200:-

Det känns väldigt onödigt när det beror på att fel saker slängs i rören. Rören är tydligt märkta med vad som skall slängas i dem och allt annat får vi ta med till återvinningstationen vid hållplatsen, en miljöstation eller till tippen. Har ni svårt att komma dit i halkan eller julruschen så be en granne eller någon annan i huset om hjälp – det är säkert ingen som tar illa upp.

Ha nu en riktigt bra advent och njut av vintern.

Hälsar styrelsen genom

Johan

KategorierOkategoriserade
%d bloggare gillar detta: