Inbjudan till samråd om detaljplan

Stadsbyggnadskontoret bjuder in till samråd kring detaljplan för järnvägstunnel och bostäder vid Säterigatan. Planens syfte är att möjliggöra att hamnbanan förläggs i tunnel och att en sammanhängande bebyggelse kan skapas söder om Säterigatan.

Man bjuder in till öppet hus onsdag 26 november kl 17-19 samt onsdag 3 december kl 17-19, i Klubbstugan vid Krokängsplanen, Säterigatan 15.

Planen omfattar bl.a. området runt Bratteråsgatan och Bratteråsbacken och visas på Stadsbyggnadskontoret samt på ICA Kvantum i Sannegården. Förslaget finns också på Göteborgs Stads hemsida: www.goteborg.se/planochbyggprojekt

Samråd detaljplanSynpunkter på förslaget tas emot skriftligt senast den 16 december 2014 under adress Stadsbyggnadskontoret, Box 2554, 40317 Göteborg eller via e-post sbk@sbk.goteborg.se

KategorierOkategoriserade
%d bloggare gillar detta: