Nyhet – Deckhuset har laddplatser

Från och med 6 november 2020 erbjuder Deckshuset laddmöjligheter för kunder med el och hybridfordon. Dessa platser finner man på plan 1 i garaget. Man sköter sin laddning enkelt via appen Ladda Elbilen som finns att ladda ner via App Store och Google Play. Tänk på att man endast få stå parkerad under aktiv laddning. Behöver du hjälp med din laddning finns Göteborgs Energi kundservice tillgänglig dygnet runt på tel. 031-62 62 62.
 
Söker du parkering eller har du behov att få hyra ut din parkering en period?
Har du precis flyttat till Eriksberg och har svårt att få parkering? Vill du kanske ha en tillfällig parkering under tiden du står i kö för att få en permanent plats? Ibland så kan det vara så att man är behov av en parkering en kortare period eller att man som parkeringsinnehavare önskar hyra ut sin plats i andra hand. Deckshuset har skapat en digital anslagstavla för att parkörer med olika behov ska kunna mötas. Lägg in en annons om du letar parkering så kanske en som vill hyra ut sin plats ser den. Din annons finns kvar på anslagstavlan i 3 månader.
KategorierOkategoriserade
%d bloggare gillar detta: