Brandsäkerhet

Vi kommer nu in i årstiden med jul och vintermörker. Det är vackert och mysigt med levande ljus, men december till februari är också den tid i Sverige då det inträffar flest bränder i bostäder. Tänk på att använda brandsäkra ljusstakar och aldrig ha levande ljus nära gardiner eller andra brandfarliga föremål. Använd aldrig levande ljus eller tomtebloss i julgranen. Kontrollera alltid att alla ljus är släckta när ni lämnar Er lägenhet.

Alla våra lägenheter är utrustade med brandvarnare. Kontrollera brandvarnaren genom att hålla in knappen ett par sekunder tills den börjar tjuta.

Kom ihåg att inte placera brandfarliga föremål i våra allmänna utrymmen. Läs gärna mer om brandsäkerhet under Boendeinfo -> Brandsäkerhet eller på dinsäkerhet.se.

KategorierOkategoriserade
%d bloggare gillar detta: