Information från JM

Henric Wahlström, Platschef/Byggledare Magasinet och Garaget, informerar om följande inför kommande helg 9-10/2 och vecka 7:

”Som ni kanske har noterat eller kommer att notera under helgen så har en lyktstolpe blivit påkörd idag vid p-plats 39 och 49. Vi har redan ringt till El-Otto som har gjort entreprenaden och bett dem komma idag men tyvärr hann de inte det. De lovade att komma snarast under nästa vecka.

Sen kommer vi att lämna tillbaka era p-platser som vi har lånat, nr 60-69, och dra staketet rakt förbi istället. Senast på torsdag är det klart, skulle vi bli klara tidigare så flyttar vi på staketet och öppnar upp platserna och då är det fritt fram att flytta tillbaka. Vi sätter även upp lappar på bilarna borta på parkeringsplatsen angående detta på måndag eller tisdag.

Till sist vill jag även uppmärksamma er om at vi kommer vara tvungna att jobba fram till 19.00 nästa vecka med borrning i etapp 2 (alltså närmast norrgaveln på Kvarnen). Ber om ursäkt för de störande ljud som eventuellt drabbar er.”

KategorierOkategoriserade
%d bloggare gillar detta: